Meest gestelde vragen

COME FROM DESIGN

Categoriën
Over Vixx badkamers
Showroom
Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Klachten & garantie

1 . Over Vixx badkamers

Hey! Wij zijn Vixx badkamers. Leuk dat je wat meer over ons wilt komen te weten. Zoals de naam al zegt zijn we een tegelwinkel gevestigd in Etten-Leur. Dit ligt net onder de stad Breda. Je bent ten alle tijden (binnen openingstijden) welkom bij ons in de showroom voor een lekker bakje koffie!

2 . Waarom zijn jullie tegels zo goedkoop?

Misschien heb je het al wel gezien in de webshop… We hebben een ruim assortiment aan betaalbare tegels. Nu vraag jij je waarschijnlijk af… Waarom zijn jullie een stuk goedkoper dan andere winkels en gaat de kwaliteit er dan niet op achteruit? Eigenlijk is er maar 1 juist antwoord… Wij kopen slim in!

Maar waarom kopen wij slimmer in dan de rest? Door direct bij de fabrieken in Duitsland, Italië, Polen en Spanje in te kopen slaan we een aantal schakels (die marge toevoegen aan de tegels) over. Wij houden eigen voorraad en hebben onze eigen tegelmerken die je nergens zal tegen komen. Dit resulteert in een lagere prijs voor jou, waarbij de kwaliteit gelijk blijft!

3 . Even kennis maken… Wie is Vixx?

Vixx is een mengelmoes van onze 2 voornamen, namelijk Viktor en Max. We vinden het leuk om een goed product te verkopen (in het bijzonder sanitair en tegels) en een super service te bieden. Een glimlach op jouw gezicht is voor ons veel waard! Dit maakt ons, naast een goede prijs, erg uniek!

4 . Wat maakt Vixx badkamers bijzonder?

Wij zijn anders dan de rest. We hebben een ruim assortiment aan betaalbare tegels (meer informatie vind je in het vraagstuk; Waarom zijn jullie tegels zo goedkoop?) en vinden het erg belangrijk om jou tevreden te houden. Natuurlijk kan er wel eens wat mis gaan, maar bij Vixx is een tevreden klant boven alles! Dit houdt in dat we willen rennen, tillen en adviseren als je er bent, maar ook als je de spullen hebt ontvangen en er moet wat opgelost worden.

5 . Hoe zijn wij ontstaan?

We zijn ontstaan in een garagebox van 60 m2 te Zevenbergen en verkochten outlet badkamermeubelen. De outlet bestond uit retourgoederen en showroommodellen van luxe merken. Via groothandelaren verrijkte we al snel ons assortiment met kranen, tegels, regendouches, douchewanden, radiatoren en alles wat daar bij komt kijken. Ons kleine loodsje werd door al deze spullen te klein en de stap naar verhuizen was dan ook al binnen een half jaar gemaakt. In Etten-Leur vonden we een magazijn met kantoor die precies aan onze wensen voldoet.

Inmiddels zijn we meer dan een outlet en verkopen we complete badkamers. We veranderde onze naam badkamermeubel-outlet.nl naar Vixx badkamers en besloten om daarnaast een aparte website te maken die zich focust op tegels. Vixx Badkamers was geboren!

6 . Waar kunnen we jullie vinden?

Leuk dat je langs wilt komen bij ons! Wij zijn gevestigd in Etten-Leur op het Mon Plaisir 102C. We zijn niet heel makkelijk te vinden dus een kleine instructie kan geen kwaad. Wanneer je van de snelweg af komt ga je bij het 2e stoplicht rechts af. Na +- 100 meter kom je een lang groen hek tegen. Vlak voor de Vak garage van Etten-Leur moet je links het terrein op. Tot snel!

  • Op afspraak bezorgd
  • Klantenbeoordeling: 4.9 uit 5
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis levering vanaf 100,-