Eiken

Producten 1-24 van 415

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Eiken badkamermeubel kopen

Bij de zoektocht naar een nieuw badkamermeubel is jouw keuze gevallen op een hangend eiken badkamermeubel. In ons assortiment hebben we een ruime keuze aan eiken badkamermeubelen. Ze zijn grofweg te verdelen in 2 hoofduitvoeringen, namelijk donker en licht/warm eiken.

De eiken badkamermeubels zijn leverbaar in maten van 60 t/m 120 cm. Ben je op zoek naar een groter uitvoering, zoals 140 of 160 cm, laat het ons dan weten. In de meeste gevallen is er meer mogelijk dan we laten zien op de website.

Heb je weinig ruimte in de badkamer, kijk dan bij ons assortiment eiken ondiepe badkamermeubels. Deze badmeubels zijn minder diep waardoor bergruimte wat beperkter is, maar ze zijn zeer praktisch in kleine badkamers met weinig ruimte.

Materiaal eiken badkamermeubels

Vocht in de badkamer kan een probleem zijn voor meubels. De hoge luchtvochtigheid kan het meubilair beschadigen als het niet geschikt is voor badkameromstandigheden. De keuze van het materiaal van een badkamermeubel is dus belangrijk om beschadigingen door vochtigheid te voorkomen. Eiken badkamermeubelen zijn gemaakt van MDF platen of van echt hout. De meeste meubelen zijn gemaakt van MDF. Wil je liever echt hout, dan kun je het beste voor een massief eiken badmeubel gaan. Massief hout is duurder dan MDF omdat een extra behandeling nodig is om ervoor te zorgen dat het hout waterbestendig is. Naast het materiaal is ook een goede ventilatie en regelmatig onderhoud belangrijk om vochtschade aan je badkamermeubels te voorkomen.

Varieer in kleur en materiaal bij de keuze van een badkamermeubel

Eiken badkamermeubels zijn leverbaar in de standaardkleuren donker en licht eiken. Ook zijn kleuren als grijs eiken en zwart eiken mogelijk. Zwart is momenteel een populaire keuze in de badkamer. Hierdoor komt er steeds meer keuze in zwarte badkamermeubelen. Een badkamermeubel in de kleur van verbrand hout en zwart ook wel houtskool eiken genoemd is goed te combineren met zwarte accessoires als wc-rolhouders, douchewanden en kranen. Ook combinaties in donker of licht eiken met zwart zijn mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de opties via chat, mail of tijdens een bezoek aan de showroom.

Zowel een donker als licht eiken badkamermeubel onderkast is goed te combineren met een witte wastafel van porselein of met een zwarte wastafel van hardsteen of acryl. De zwarte kleur van de wastafel kun je in de zwarte grepen van de laden terug laten komen voor een harmonieus geheel. Maar ook greeploze laden behoren tot de mogelijkheden. Een badkamermeubel stel je samen naar jouw wensen en voorkeuren.

Alleen een eiken wastafelblad nodig?

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een eikenhouten wastafelblad met waskom te nemen. Deze afdekplaat met waskom plaats je dan op een meubel of onderkast. Het voordeel van een los wastafelblad is dat je meer ruimte overhoudt in de onderkast omdat de wasbak hier niet in verwerkt zit.

Het eiken wastafelblad wordt geleverd zonder gat, handig als je voor een inbouwkraan kiest. Kies je voor een opbouwkraan en waskom dan heb je de vrijheid om te bepalen waar deze komen te staan op het wastafelblad zonder dat je gebonden bent aan een bestaande opening.

Los badkamermeubel of complete set?

Een badkamermeubel eiken is los te bestellen maar kan ook als badkamermeubelset met spiegel en kolomkast besteld worden. Kijk op onze site voor het samenstellen van jouw eiken badkamermeubel of meubelset. Op de site kun je o.a. de maat aangeven, de kleur wastafel, wel/geen spiegel of kolomkast etc. Een mooie combinatie met een eiken badkamermeubel is een spiegelkast met zijpanelen in dezelfde kleur als de onderkast. Met een spiegelkast heb je extra opbergruimte achter de spiegel.

Tijdens het samenstellen op de website zie je meteen hoeveel elke optie kost, zo houd je eenvoudig rekening met je budget en kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan. Het meubel kan als bouwpakket geleverd worden of tegen een meerprijs geassembleerd worden.

Onze eiken badkamermeubels zijn ook in de winkel te bestellen. Kom je er via de website niet uit, neem dan contact met ons op via de web chat, mail of kom langs in onze showroom in Etten-Leur.

  • Op afspraak bezorgd
  • Klantenbeoordeling: 4.9 uit 5
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis levering vanaf 100,-