100x100

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Douchecabines 100x100 cm kopen, een goede keuze!

Een douchecabine van 100x100 cm is een populaire keuze bij middelgrote badkamers. Dit grotere formaat cabine biedt net wat meer ruimte om comfortabel te douchen zonder beperkt te worden door krappe afmetingen. Het is bij deze maatvoering heel goed mogelijk om samen te douchen met een partner of kinderen. Een cabine van 100x100 past goed in middelgrote en grote badkamers en het kan de waarde van je huis verhogen, aangezien een ruime douchecabine vaak in de smaak valt bij potentiële kopers. Dus als je de ruimte hebt dan is het zeker het overwegen waard. Alternatieven voor een kleinere badkamer zijn een douchecabine van 90x90 cm en de douchecabine 80x80 cm. Wil je juist een ruimere douchecabine kijk dan eens bij onze rechthoekige douchecabines van 120 of 140 cm.

Modellen en uitvoeringen

Douchecabines 100x100 zijn er net als bij de andere afmetingen in verschillende modellen zoals:

  • Kwartronde douchecabines
  • Vierkante douchecabines
  • Vijfhoekige douchecabines

Daarnaast is het mogelijk om een douchecabine te nemen met extra functies:

  • Stoomdouchecabine
  • Hydrodouchecabine

Kwartronde douchecabine

Een kwartronde cabine heeft een gebogen voorkant, waardoor ze ideaal zijn voor hoekige badkamers. Ze besparen ruimte en bieden toch voldoende bewegingsvrijheid. Je houdt namelijk wat extra ruimte over door de ronding aan de voorkant.

Vierkante douchecabine

Met hun gelijke zijden, zijn deze douchecabines van 100x100 cm ideaal voor compacte badkamers. Het is mogelijk om de douchecabine los of als complete set aan te schaffen, waardoor alle onderdelen op elkaar passen. Op onze site bieden wij leuke aanbiedingen aan voor een complete set. Liever toch een maatje kleiner? Wij verkopen ook douchecabines 80x80 en 90x90.

Vijfhoekige douchecabine

Vijfhoekige douchecabines hebben een hoekig ontwerp met vijf zijden, wat ze een unieke en eigentijdse uitstraling geeft. Ze zijn ontworpen voor hoekinstallaties, waardoor ze effectief gebruik maken van de hoekruimte en daardoor zorgen voor meer loopruimte in de badkamer. Vijfhoekige modellen hebben vaak schuif- of scharnierdeuren.

Stoomdouchecabine

Deze cabines zijn uitgerust met een stoomfunctie, waardoor je kunt genieten van een ontspannende stoomdouche. Ze zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een spa-achtige ervaring in hun eigen badkamer.

Hydrodouchecabine

Voor mensen die regelmatig last hebben van spierpijn of spanning, is een hydrodouchecabine een goede optie. Deze cabines hebben in de wanden op strategische punten, geïnstalleerde waterjets die een massage-effect creëren.

Combinaties voor douchecabines van 100x100 cm

Douchecabines kunnen gecombineerd worden met 100x100 douchebakken. Naast standaard wit, natuursteen en leisteenlook zijn er ook zwarte douchebakken. Mooi om deze te combineren met zwarte kranen, scharnieren en zwarte handgrepen. Wil je alles in dezelfde stijl, kijk dan eens bij onze complete douchecabines. Douchebakken zijn er in vierkantformaat maar ook in kwartronde en vijfhoekige modellen. Kwartronde en vijfhoekige modellen zijn ideaal om in een hoek te plaatsen waardoor je de ruimte in de badkamer optimaal benut.

Bij een douchecabine 100x100 zijn er verschillende variaties mogelijk wat betreft de deuren. Van draaideur, schuifdeur tot vouwdeur. De deuren kunnen voorzien zijn van chrome of zwarte profielen, waardoor de trendy zwarte kleur ook in de douchecabine doorgevoerd wordt. Persoonlijke voorkeur, stijl en indeling van de badkamer zijn bepalend voor de keuze van het soort deur. De douchecabines en deuren zijn voorzien van hoogwaardig veiligheidsglas, zodat u met een veilig gevoel kunt douchen.

Leuke aanbiedingen voor douchecabines 100x100

De douchecabine naar jouw wens gevonden? Bestel hem dan op onze website of bezoek onze showroom. Wij hebben een uitgebreid assortiment en leuke aanbiedingen van o.a. het merk Wiesbaden.

  • Op afspraak bezorgd
  • Klantenbeoordeling: 4.9 uit 5
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis levering vanaf 100,-