With cabinet

We can't find products matching the selection.

WC Fontein met Onderkast

Fonteinmeubels zijn kleine fonteinkastjes voor in je toiletruimte om extra opbergruimte te creëren. Het is ideaal om handdoeken, schoonmaakmiddel of extra wc rollen in op te bergen. De fonteinonderkast wordt onder de compacte fontein geplaatst, je kan zelf een fonteinmeubel samenstellen door een losse fontein en een losse fonteinkast te kiezen.


Soorten Fonteinmeubels

Wil je een onderkast met planken die je kan openen met een deur, of kies je toch liever voor een of meerdere lades. Beide opties zijn mogelijk wanneer je op zoek bent naar een fonteinonderkast. De keuze is afhankelijk van de functie van de WC Fontein met Onderkast. Zo is een lade geschikt voor kleine toiletartikelen terwijl planken plaats bieden voor bijvoorbeeld een stapel handdoeken. De onderkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.


Materiaal van een Fonteinmeubel

Het materiaal van je fonteinmeubel is een belangrijke keuze die de uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid van je meubel bepaalt. Materialen die vaak gebruikt worden zijn; hout, MDF, keramiek en natuursteen. Hout geeft een warme uitstraling en is een stevig materiaal. Als je kiest voor een fonteinmeubel van MDF moet je weten dat dit een budgetvriendelijk materiaal is wat in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar is. Keramiek en natuursteen zijn beide erg stevig en duurzaam, het is in meerdere kleuren en designs te kopen bij ons.


Voordelen van een Fontein met Onderkast

  • Extra opbergruimte: Een fontein met onderkast biedt extra opbergruimte voor handdoeken, toiletpapier, schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden. Dit helpt je om je toilet of badkamer netjes en georganiseerd te houden.
  • Stijlvolle uitstraling: Er zijn diverse stijlen en kleuren die jouw toilet of badkamer een stijlvollere uitstraling geven. Zo kan je kiezen voor een moderne fontein met onderkast, deze zijn strak en passen perfect in een moderne badkamer. Of je kiest voor een klassieke fontein met onderkast, deze zijn elegant en tijdloos en passen perfect in een klassieke badkamer.
  • Hygiënische oplossing: Een fontein met onderkast helpt om je toilet of badkamer hygiënisch te houden. De kastdeur houdt stof en vuil weg van je benodigdheden in je toilet of badkamer.

Maak je Fontein Onderkast Compleet

Je hebt een fontein en een onderkast geshopt bij Vixx Badkamers. Wat doe je nu? Zoek een luxe fonteinkraan uit en bestel een afvoerplug en sifon in dezelfde kleur. Maak je fontein onderkast daarna compleet door hem te decoreren met diverse objecten zoals vazen of beelden.


Fontein met Onderkast Kopen?

Een fontein met onderkast is een waardevolle toevoeging aan jouw toilet of badkamer. Kijk op onze website naar verschillende onderkasten en kijk wat er mogelijk is bij jou in je huis. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan kan je altijd contact opnemen met ons via onze website, of je komt gezellig langs in onze showroom!