Shallow bathroom cabinet

Items 1-24 of 90

Set Ascending Direction
Page
per page

Recently Viewed

 1. 7982
  17% OFF
  Brauer Douchegoot - Tegelinlegrooster omkeerbaar - muurflens - 90x7cm - mat zwart
  Regular Price €234.74 Special Price €194.00
  Rating:
  0%
  (0)
 2. 7999
  17% OFF
  Brauer Douchegoot met sleufrooster - vloerflens - 100x7cm - zwart
  Regular Price €251.44 Special Price €208.00
  Rating:
  0%
  (0)
 3. 7940
  17% OFF
  Brauer Douchegoot - Tegelinlegrooster omkeerbaar - vloerflens - 70x7cm - geborsteld goud PVD
  Regular Price €244.42 Special Price €202.00
  Rating:
  0%
  (0)

Vergroot een kleine badkamer met een ondiep badkamermeubel

Sta je voor de uitdaging om een kleine badkamer stijlvol en functioneel in te richten? Dan is een ondiep badkamermeubel de ideale oplossing. Met deze slimme ruimtebespaarder geniet je van alle moderne gemakken in een kleine badkamer, zonder kostbare ruimte te verspillen. De besparing zit hem in de diepte van het badmeubel. Een ondiep badmeubel heeft een diepte van rond de 35 tot 40 cm. Het is belangrijk een badkamermeubel te kiezen die goed matcht met de rest van de badkamer.

Waarom een ondiep badkamermeubel?

In een kleine badkamer is elke centimeter kostbaar. Een standaard badkamermeubel kan al snel veel ruimte innemen, waardoor de badkamer onnodig krap aanvoelt. Ondanks de compacte afmetingen bieden ondiep badkamermeubels verrassend veel opbergruimte in de lades, waar al jouw badkamerbenodigdheden netjes kunt opgeborgen kunnen worden.

Afmetingen ondiepe badkamermeubels

De meest gekozen dieptemaat van een badkamermeubel ligt rond de 45 cm. Voor kleine badkamers of kleine ruimtes is een badmeubel met een diepte van 30 cm tot 35 cm à 36 cm aan te raden. De bergruimte is wat beperkter maar biedt voldoende ruimte voor de spullen die je binnen handbereik wil hebben in de badkamer. Een badkamermeubel van minder dan 40 cm wordt ondiep genoemd.

Populaire breedtematen voor ondiepe badkamermeubels zijn 60, 80 of 100 cm bij een enkelvoudige wasbak. Bij dubbele wasbakken wordt meestal een badkamermeubel vanaf 120 cm gekozen.

Ruim aanbod ondiepe badkamermeubels

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment ondiep badkamermeubels met wastafel of wastafelonderkast, waardoor je altijd een passend exemplaar kunt vinden voor een kleine badkamer. Wil je een wastafelonderkast combineren met een waskom, kies dan voor een ondiepe onderkast waarop de waskom geplaatst kan worden.

Maximaal benutten van de ruimte in de badkamer

Wil je nog meer opbergruimte creëren in jouw kleine badkamer? Denk dan eens aan een spiegelkast of kolomkast. Deze ruimtebesparende oplossingen maken optimaal gebruik van de verticale ruimte in jouw badkamer, zonder kostbare vloeroppervlakte in te nemen. Ook zijn er verkorte toiletten die minder ruimte innemen dan de standaard hangtoiletten. Bij verkorte toiletten heeft het zitvlak dezelfde afmeting als een standaardtoilet, maar de besparing zit in ruimte van de bevestiging van het toilet.

Naast deze oplossingen kun je ook met andere aanpassingen de ruimte in een kleine badkamer maximaliseren. Overweeg bijvoorbeeld een badkamerdeur die naar buiten draait of een schuifdeur die in de wand verdwijnt. Zo bespaar je kostbare ruimte die anders verloren gaat door de openslaande deur.

Advies over ondiepe badkamermeubels

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie ondiepe badkamermeubels op onze website. Je vindt er ongetwijfeld het perfecte exemplaar voor jouw badkamer. Met een beetje creativiteit en de juiste keuzes kun je van jouw kleine badkamer een prachtige en praktische ruimte maken waar je optimaal kunt genieten van al het nodige comfort. Kom je er zelf niet uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers adviseren je graag over de inrichting van jouw badkamer.

 • Delivered by appointment
 • Customer rating: 4.9 out of 5
 • 30 days Return Policy
 • Free Delivery on Orders Over €100