Bathroom furniture set

We can't find products matching the selection.

Creëer de badkamer van je dromen met een complete badkamermeubelset

Wil je een nieuwe badkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Bezoek onze website of showroom en laat je inspireren door onze badkamermeubelsets. Bij de aankoop van een complete set weet je zeker dat alle producten goed bij elkaar passen, zowel qua kleur, stijl als afmetingen. Een complete set is bovendien vaak voordeliger en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen beschikbaar. Op onze website stel je zelf jouw badkamermeubelset samen.

Een badmeubel is een belangrijk onderdeel van een badkamer. Het bepaalt grotendeels de look en stijl van de ruimte en biedt de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen. In ons assortiment hebben we complete badkamermeubelsets waarbij de verschillende onderdelen samen een harmonieus geheel vormen. Momenteel is een populaire trend een betonlook badkamer met zwarte details en hout verwerkt in het badkamermeubel, wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Voor een ruimtelijk effect worden vaak lichte badkamermeubels gebruikt in kleine badkamers.

Als je niet blij bent met je oude badkamer, maar een complete renovatie niet mogelijk is, kan een nieuwe badkamermeubelset je badkamer toch een frisse en nieuwe uitstraling geven.

Waaruit bestaat een badkamermeubelset?

Een complete badkamermeubelset kan uit verschillende onderdelen bestaan. Meestal bestaat een set tenminste uit 3 onderdelen: een badkamer onderkast, wasbak en spiegel. Het voordeel van een set is dat je niet alle benodigde onderdelen bij elkaar hoeft te zoeken. Er zijn verschillende soorten badkamermeubelsets:

  • Tweedelige set: bestaande uit wastafel en wastafelonderkast.
  • Complete driedelige sets: bestaande uit onderkast, wastafel of wasbak incl. spiegel of spiegelkast.
  • Modulaire sets: Flexibel samen te stellen met verschillende modules. Keuze uit afmeting, materiaal wastafel, kleur wastafel, aantal kraangaten, kleur, spiegeluitvoering en leverwijze.

Bij de aankoop van een complete set weet je zeker dat alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn, zowel qua kleur, stijl als qua afmetingen.

Als je kiest voor een badkamermeubelset met wastafel, dan bestaat de set meestal uit een wastafel, onderkast en een spiegel. Wil je liever een waskom? Dan bestaat de set gewoonlijk uit een blad om de kom op te plaatsen, een onderkast en een spiegel. Wil je extra bergruimte kies dan voor een badkamermeubelset inclusief een bijpassende kolomkast of een badkamermeubel met spiegelkast. Let op dat de kraan, sifon en afvoerplug vaak apart gekocht moeten worden. Voor eenheid in de badkamer kies je vaak een wastafelkraan, badkraan en douchekraan van dezelfde serie.

Wensen en eisen aan de badmeubelset

In eerste instantie kiezen we vaak een badkamermeubelset op basis van het uiterlijk. Door showrooms te bezoeken en op internet te kijken, kun je inspiratie op doen en een beeld vormen van wat jij mooi vindt.

Badkamermeubels zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen. Naast de neutrale kleur wit zijn zwart of betongrijs meer uitgesproken kleuren. Een warm effect bereik je met een naturel eiken model en voor de liefhebber van de luxe hotelkamerstijl zijn er meubels met hoogglans afwerking. Naast de kleur is het van belang om te bepalen of je de onderkast wil laten zweven of op de grond wil laten staan.

Naast een mooie uitstraling is het zeker zo belangrijk dat het meubel in de badkamer praktisch en functioneel is. Denk dus na over de eisen waaraan het badkamermeubel moet voldoen, rekening houdend met de ruimte van de badkamer. Wil je een ondiep badkamermeubel, wil je een wasbak of juist een waskom die op de wastafel gemonteerd wordt.

Een badmeubel met dubbele wastafels is bijvoorbeeld erg handig met een groot gezin. Wil je bij een dubbele wastafel 1 grote lade of 2 kleine lades onder elke wasbak? Ons advies is om voor aparte lades te kiezen als je vaak gelijktijdig voor de spiegel staat en jij steeds opzij moet omdat je partner of een van de kinderen iets uit de lade wil hebben.

De afmetingen van het badkamermeubel

Als je voor een badmeubelset gaat kijken, bepaal dan eerst de afmetingen van de badkamer, zodat je weet welke afmetingen voor jouw relevant zijn. Onze medewerkers kunnen je hierbij helpen door een ontwerp van de badkamer te maken. Badkamermeubels zijn beschikbaar vanaf ongeveer 60 cm breed. Andere standaardafmetingen liggen tussen 80 en 180 cm. Heb je de ruimte dan is onderkast met een afmeting van 100 cm met enkele wasbak een mooie uitvoering. Heb je een groot gezin of wil je een dubbele wasbak of 2 waskommen, ga dan voor een badkamermeubel van minstens 120 cm.

Badkamermeubelset kopen? Kom bij ons langs of bestel online!

Heb je een set gezien op onze site of in de website en wil je weten wat er bij jouw gekozen badkamermeubel precies onder de complete set valt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een mooi voordeel is dat je voor een complete set vaak minder betaalt en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen.

Op onze website kun je heel makkelijk jouw badkamermeubelset samenstellen. Het badkamermeubel kan als bouwpakket geleverd worden of tegen een meerprijs geassembleerd worden.

Ben je niet op zoek naar een complete set maar alleen een onderkast of waskom, of misschien ben je op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Ook dan moet je bij Vixx badkamers zijn. Wij adviseren en helpen je graag bij het samenstellen van jouw badkamer. Naast meedenken over de indeling van de badkamer geven wij graag advies bij de keuze van het sanitair en de verdere inrichting. Naast badkamermeubelsets hebben wij ook een uitgebreid assortiment douches, toiletten en badkamertegels.

  • Delivered by appointment
  • Customer rating: 4.9 out of 5
  • 30 days Return Policy
  • Free Delivery on Orders Over €100